Вчора подивився цей фільм. Всі кажуть "фільм для дураків, фільм для дураків", а мені сподобався. Принесли мені, помотав епізоди, почув хороший дубляж і вирішив гланути. Після того, що я прочитав на форумі, я налаштовував себе на щось гірше. Казка казкою, але задоволення отримав. А взагалі в 80-тих фільм пішов би за милу душу, і не тільки малолеткам.
ich написав:не розумію як можна порівнювати ці два фільми... там американські військові тут наші, що військових порівнювати?
хммм.... взагаліто фільми мало не здерті з одного шаблону: і тут і там новітні літаки (яукий в кого залежить від бюджету стрічки)... і тут і там супер-пупер льотчики... і тут і там з тими літаками проблема.... і тут і там найцікавіші моменти фільму - польоти... взагалі-то я вважаю достатньо причин щоб покласти ці два фільми поруч.... поближче до смітника.
Короткое замыкание В 1986 году его показывали почти во всех кинотеатрах страны, равно как одновременно во всём мире. Случай для СССР уникальный!! А фильм достоин этого!