Spinoza™ написав:...Поиск ответов на эти вопросы не позволяет исследователям найти разгадку, и они обращаются к косвенным указаниям на брак между Христом и Марией Магдалиной, содержащихся в евангелиях...
foxjony написав:Spinoza™ написав:...Поиск ответов на эти вопросы не позволяет исследователям найти разгадку, и они обращаются к косвенным указаниям на брак между Христом и Марией Магдалиной, содержащихся в евангелиях...
А це ще що за брєд? Я прекрасно знаю усі євангелії, там і близько такого нема.
Merlin написав:Речь же не идёт о канонических евангелиях утверждённых церковью. Во первых, переводы многое искажают (за много лет и после многих "переводов с переводов"). Наиболее древние из сохранившихся экземпляров сильно отличаются от современных. Ну а во вторых, церковь официально признала только 4 евангелия, но их то было больше, и кое-что дожило в архивах до наших дней, не уничтоженное церковью...
...є фактом то, що євреї часів Христа буле дуже консервативними і згідно їхніх традицій мужчина, що дожив до 27 років не міг бути не одруженим...
Василь Батькович написав:...А ви не думаєте, що бреше церква, котра просто приховала той факт. З офіційного Євангелія він був просто викинутий. Доречі це міг зробити і той же імператор Констянтин...
В Сторому Заповіті є десятки пророцтв про Месію і жодного про його його спутницю. Чому так?
Про Константина правда, він дбав про спокій в державі, узаконив християнство, змішавши з язичиством. На нікейському соборі в 321 році було багато чого прийнято
Магдалина дійсно могла втікти після розсіяння євреїв до Франції, могла мати дітей, вона не була монашкою, та й любов в браці в християнстві оспівується. А може хтось себе видав за Магделину, а може її просто і не було (у Франції), історію про неї могли просто використати для свого поганського культу.
В книзі йдеться мова про царську кров, про принцесу. Це просто смішно! Ісус ніколи не прагнув стати царем на цій грішній землі. На суді він сказав: "Моє царство не від світу цього".
повторюю послідовники не змінювали, а зберігали вчення свого Вчителя незмінним, як в офіційно признаній церкві, так і у всіх не офіційних, і євангелії зараз не відрізняються
По власному досвіду знаю, що в "наречену Христа" вірять переважно ті люди, які не читали Новий Заповід і які не визнають Христа за Сина Божого.
Повернутись до Обговорення фільмів
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot], Yahoo [Bot] і 0 гостей