Всім привіт!
В понеділок (5.06.2006) о 17:30 по 1+1 починається серіал "Друзі" !!!
(буде іти по 2 серії).
У них немає таємниць одне від одного. Вони завжди діляться радощами, тривогами і таємницями. Їм вдається перетворити будь-що на заплутану, кумедну й веселу історію. Вони ніколи не сумують, тому що вони - друзі. Створений Девідом Крейном і Мартою Коуффман молодіжний серіал "Друзі" став найпопулярнішою американською комедією ситуацій сезону 1994-1995 рр., і за свою недовгу історію на телебаченні дванадцять разів був номінований на найвищу телевізійну нагороду США - премію "Еммі". Талановитих, але маловідомих акторів він перетворив на телекумирів, і 1996-го року американська Гільдія кіноакторів оголосила героїв телесеріалу найкращим акторським ансамблем комедійних шоу. "Друзів" почали наслідувати. За мотивами серіалу навіть створено нову комп'ютерну гру. Вони "побили" всі рейтинги популярності у глядачів. Тепер "чудова шістка" з Нью-Йорка - на каналі "1+1".
Марта Кауффман та Девід Крейн, які тепер, безперечно, ввійшли в історію, здружилися ще на студентській лаві в Брендельському університеті штату Масачусетс. Одразу після випускних іспитів вони разом подалися шукати щастя у Нью-Йорку і якийсь час працювали там над позабродвейськими мюзиклами. Працювали, аж доки не зустрілися з Кевіном Брайтом і не почали вже втрьох атакувати виконавчого продюсера - гіганта телеіндустрії Warner Bros. Television. Трійця молодих авторів запропонувала компанії три нові комедії ситуацій - "ситкоми". Дві ідеї компанія відхилила, а третя стала початком "Друзів". Майбутній серіал мав назву "Друзі, такі, як ми" й розповідав про життя шістьох молодих людей у Нью-Йорку. Здавалося б, нічого особливого, але недарма критики пізніше порівнювали діалоги "друзів" з діалогами у фільмах живої легенди Вуді Аллена, 30-секундний рекламний ролик у серіалі коштував 500 000 доларів, а гонорари акторів з 1996 року становили сотні тисяч за серію.
Серед тих, хто втілив на екрані головних героїв серіалу - Моніку, Рейчел, Фібі, Росса, Джої та Чендлера, тільки актриса Кортні Кокс була добре відома кіноглядачам ще до появи "Друзів". Насамперед, завдяки культовим фільмам жахів "Крик", "Крик-2" та комедії "Айс Вентура" з Джимом Керрі. Тепер Кортні - не тільки одна з найпопулярніших актрис Америки, але й титулована персона: кілька років поспіль вона отримує титул "Найелегантнішої телезірки Америки". Втім, найзнаменитішою фігурою серіалу стала не Кортні Кокс і навіть не Ліза Кадроу - володарка нагороди Американскої академії телебачення "Еммі" за роль Фібі, - а непередбачувана Дженіфер Еністон. Американські фанати серіалу одностайно визнали Еністон найсексуальнішою дівчиною серіалу, а зачіска Рейчел-Дженіфер викликала справжній психоз наслідування. Що ж до чоловічої половини "Друзів", то і Девід Швіммер, і Меттью Перрі, і Метт Ле Бланк отримали свою порцію слави. Сором'язливий Швіммер несподівано для себе став чоловічим секс-символом американської молоді, Перрі заслужив звання найяскравішого хлопця шоу, і навіть запрошена зірка Джулія Робертс зажадала зніматися саме з ним. Про третього з чоловічої компанії "друзів", Метта Ле Бланка, партнери кажуть, що в житті він такий самий, як і в серіалі - невиправний Дон Жуан і блискучий спортсмен.
Популярність "Друзів" неймовірна. Навіть участь запрошених зірок Голлівуду Джорджа Клуні, Жана-Клода Ван Дамма, Джулії Робертс, Брук Шилдс та Тома Селлека глядачі сприймають, як щось належне. Якщо вам до вподоби веселі молодіжні вечірки, якщо у вас є почуття гумору і якщо ви з задоволенням проводили вечори з героями серіалів "Район Беверлі-Хіллз" та "Район Мелроуз", значить, новий серіал на каналі "1+1" - для вас.
(с) http://1plus1.tv/serials/friends
The Rembrandts - I'll Be There For You
So no one told you life was gonna be this way [four claps]
Your job's a joke, you're broke, your love life's D.O.A.
It's like you're always stuck in second gear
When it hasn't been your day, your week, your month, or even your year, but
CHORUS
I'll be there for you
(When the rain starts to pour)
I'll be there for you
(Like I've been there before)
I'll be there for you
('Cause you're there for me too)
You're still in bed at ten and work began at eight
You've burned your breakfast so far, things are going great
Your mother warned you there'd be days like these
But she didn't tell when the world has brought you down to your knees
CHORUS
No one could ever know me, no one could ever see me
Seems you're the only one who knows what it's like to be me
Someone to face the day with, make it through all the rest with
Someone I'll always laugh with
Even at my worst, I'm best with you
Yeah!
It's like you're always stuck in second gear
When it hasn't been your day, your week, your month, or even your year, but
CHORUS
Переклад
Rembrandts - Я Буду Там Для Вас
Никто не сказал вам, что жизнь пойдет таким путем. [четыре хлопка]
Ваша работа шутка, вы – разорены, нет праздника жизни.
Это подобно тому, как будто вы застряли на второй передаче,
В худший из ваших день, неделе, месяце, или даже годе, но
ХОР
Я буду там для вас
(Когда дождь начинает идти)
Я буду там для Вас
(Как и прежде)
Я буду там для Вас
(И вы – причина, как и раньше)
Вы в десять все еще в кровати, а работа началась в восемь,
Вы сожгли ваш завтрак пока дела идут большие,
Ваша мать предупредила вас, что будут дни такие,