Мій Серіал

Все про фільми, враження, лінки на рецензії
( читати можуть всі / писати можуть учасники і зареєстровані гості клубу Медіа )

Мій Серіал

Повідомлення lyubka » Вів серпня 02, 2005 10:42 am

Вирішила розпочати цю тему, так як впевнена, що напевно немає жодного кіномана, який би не чув чи не бачив жодного російського або іноземного серіала.

Я спочатку думала, що широкий випуск «мильних опер» властивий лише іспаномовним країнам. І як я помилялась!!! А виявилось, що популярність «мильних опер» характерна всім країнам (в більшості).

Моїм улюбленим серіалом є «Друзі», і це після того як я продивилась за своє свідоме життя « Рабиня Ізаура», « Всі ріки течуть», «Богатые тоже плачут», «Просто Мария», « Я купую цю жінку», «Твін Пікс», «Санта-Барбара», «Петербургские Тайны» та напевно пару інших, але не з початку та до кінця.

Так в чому ж полягає феномен популярності серіалів?
lyubka
кіно-коментатор

Повідомлення: 204

Повідомлення Master » Вів серпня 02, 2005 2:46 pm

я сериалы не вопринимаю... ну вот не могу я их смотреть, даже если меня пытать будут... стойкая антипатия к сериалам у меня выработалась во времена, когда мексиканские/бразильские сериалы как раз раскрутились на Украине по полной программе...

основными зрителями сериалов в то время были женщины... это сейчас уже появились "менты", "турецкие", и пр. А в то время женщины смотрели мексиканские романтические сериалы я считаю из-за того в первую очередь, что самим им не хватало чего-то того, что было в этих сериалах... интриги, приключений, резких поворотов судьбы, и всё такое... хотя в нашей однообразной будничной жизни я думаю многим этого не хватает...

хотя кто его знает... я объективно судить не могу, потому что сериалы так серйозно никогда не смотрел...

хотя не... последне время пару сериалов смотрел целиком... "Бригаду" показывали по телевизеру 3-4 раза, а я в то время принципиально не смотрел ни одной серии... ну не интересно мне это было... я один раз посмотрел этот сериал лишь после того, как мне принесли его на компактах, и я понял что это знак сверху - чтобы я посмотрел его всё-таки... сел - посмотрел... не впечатлило...

после этого посмотрел сериал "Штрафбат"... точно так же исключительно потому, что достал его на компактах... этот сериал уже более-менее понравился...

и последнее что смотрел - тоже на своих компактах - сериал Стивена Спилберга 2002-го года - "Похищеный"... 8)
Master
адміністрація

Повідомлення: 670

Повідомлення rocker » Вів серпня 02, 2005 10:43 pm

А ви ІДІОТА подивіться
rocker
кіно-експерт

Повідомлення: 778

Re: Мій Серіал

Повідомлення foxjony » Сер серпня 03, 2005 5:52 am

lyubka написав:Моїм улюбленим серіалом є «Друзі», і це після того як я продивилась за своє свідоме життя « Рабиня Ізаура», « Всі ріки течуть», «Богатые тоже плачут», «Просто Мария», « Я купую цю жінку», «Твін Пікс», «Санта-Барбара».

Я теж все це колись дивився. :) Крім цього добавлю, що я не люблю новоспечені бандитські серіали.
Мої серіали - це комедійні, для розваги (бо без юмору скучно на цьому світі): "Динозаври", "Германова голова", "Альф", зараз пізно йде класний серіал "Два з половиною чоловіки" (з Чарлі Шином).
Ще мені подобається (колись йшов) "Вавілон-5" (навіть на відео записував). А ще подобаються мульт-серіали "Чіп і Дейл", "Кенді-Кенді". :)
Все це було колись бо зараз свій 100-герцовий телевізор я майже не дивлюсь (нема на що).
foxjony
кіно-коментатор

Повідомлення: 333

Повідомлення koshenia » Чет серпня 04, 2005 2:31 pm

Перегляд серіалів я відношу до свого дитинства, коли я запоєм мультики по телевізору дивилася, як маньячка. А потім, коли підросла, то лише під час хвороби змушене була від нічого робити цілими днями дивитися телебачення і тому постійно натикалася на якісь серіали, подивившись одну серію яких можна було легко дізнатися зміст попередніх ста. А коли через пів року знову захворювала, то розуміла, що в тих серіалах нічого так і не змінилося, і я по суті нічого не втратила.
Але от один серіал я дивилася, і свідомо у цьому можу зізнатися, уже будучи студенткою - це "Секс і місто". Серіал як на мене дуже прикольний і веселий, а крім того відкриває цілу кагорту маленьких жіночих хитростей у поводженні з чоловіками. Кожна серія присвячена окремій проблемі у відносинах чоловік-жінка.
koshenia
кіно-експерт

Повідомлення: 401

Повідомлення _Lana_ » Вів серпня 09, 2005 11:45 am

Мене цікавлять історичні або документальні серіали.

Так, мені подобається серіал "Бідна Настя", не лише через "мило", а більше за костюми. Можливо згадаєте серіал "Жозефіна", про дружину Наполеона, його хотілося б ще раз передивитись.

Бразилія, Мексика мене не цікавлять... В них чомусь сюжет не змінюється :)
_Lana_
гість форуму

Повідомлення: 80

Повідомлення Оliunia » П'ят серпня 12, 2005 7:33 pm

а я переважно якщо і дивлюсь, то детективні серіали - "Ніро Вульф", "Еркюль Пуаро", "Міс Марпл", "Таємниці слідства" і т. п. Але якщо серіал якісний, а тупізми типу "Марша Турецького" мене тільки нервують... :roll:
Оliunia
кіно-коментатор

Повідомлення: 140

Повідомлення Verica » Суб серпня 13, 2005 7:05 pm

Моїм улюбленим телесеріалом є фільм СПРУТ з улюбленим тільки у цьому фільмі Мікеле Плачідо.
Хоча це мабуть радше, є фільм, а не серіл :), але він просто не вклався у рамки відведеного для фільму часу.
це найкращий фільм/серіал про Справедливість :)
Verica
гість форуму

Повідомлення: 32

Повідомлення foxjony » Сер серпня 17, 2005 9:12 pm

Серіали на DVD:
http://www.kinodvd.com.ua/

"Вавілон 5" і "Секретні матеріали" уже є, на черзі "Альф".
("Вавілон 5" купив Назар (Sagittarius)).
foxjony
кіно-коментатор

Повідомлення rocker » Чет серпня 18, 2005 8:11 am

Там напевно Альф російською, а російською ті хто дивився і фанатів від Альфа в українському перекладі дивитись не зможуть. Принаймні я точно ні
rocker
кіно-експерт

Повідомлення _Lana_ » Чет серпня 18, 2005 8:54 am

rocker написав:Там напевно Альф російською, а російською ті хто дивився і фанатів від Альфа в українському перекладі дивитись не зможуть.

Цілком з тобою згідна. Наш переклад був просто чудовий і як-не-як, а наш гумор від російського дуже відрізняється. На жаль, я не чула, щоб в когось був цей серіал з українським озвученням :(
_Lana_
гість форуму

Повідомлення: 80

Повідомлення rocker » Чет серпня 18, 2005 9:08 am

є 24 серії, правда якість не дуже
rocker
кіно-експерт

Повідомлення sam » Чет серпня 18, 2005 5:30 pm

Відповідаючи на питання, що звучить в першому пості, скажу, що феномен популярності полягає в тому, що серіали переважно спрямовані на "Скучаючих" людей, які не мають чим зайнятися... ІМНО...
Можлво ще в тому, що, по аналогії з книжкою, він трохи затягує - цікаво дізнатися, що буде далі...

Я особисто з серіалів дивився лише "Друзі" та ще - "АЛЬФ"... Як бачите - обидва комедійні, а, відповідно, не напрягаючі...

А за "мексику" взагалі убив би... Хоча в них є свої переваги - можна починати дивитися з будь-якої серії... Те саме стосується і закінчення перегляду... :)
sam
кіно-коментатор

Повідомлення: 172

Повідомлення ich » Чет серпня 18, 2005 9:14 pm

не впевнений що я вже таки "скучаючий", але мій серіал однозначно Твін Пікс і тільки Твін Пікс :wink:
ich
адміністрація

Повідомлення: 2227

Повідомлення foxjony » Суб серпня 20, 2005 9:25 pm

ПРО КІНО
(1+1 щосуботи, 11:20, повтор 0:30)

Ну, це не серіал, а передача, але...
Дивитися усім любителям кіно в обов'язковому порядку!
foxjony
кіно-коментатор

Далі

Повернутись до Обговорення фільмів

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість