Війна Світів

Все про фільми, враження, лінки на рецензії
( читати можуть всі / писати можуть учасники і зареєстровані гості клубу Медіа )

Війна Світів

Повідомлення krycek » Суб липня 02, 2005 10:34 pm

А вот з приводу, як дехто вважає потенційного найкращого літнього блокбастеру року : http://kino-express.ru/reviews/waroftheworlds
krycek

Повідомлення: 2

Повідомлення akker » П'ят липня 08, 2005 7:15 pm

Зображення

Безпрецедентні заходам безпеки було вжито на нью-йоркській прем'єрі фільму «Війна світів».

Заходи безпеки були вжиті для запобігання піратським відеозаписам фільму. Всіх гостей, що прибували в кінотеатр «Зігфілд», примушували здавати в гардероб мобільні телефони і сумки, повідомляє km.ru.

Причому охоронці піддали перевірці і «конфіскації» майна навіть Стівена Спілберга (Steven Spielberg), режисера і продюсера картини. Після перегляду вишикувалися довгі черги - люди намагалися довше ніж півгодини одержати назад свої речі.

Представники компанії «Парамаунт» виправдовувалися, що всі ці заходи були украй необхідними. Але відома колумністка Ліз Сміт не утрималася від уїдливого коментаря: «Ну, звичайно ж, «Парамаунт» і «ДрімУоркс» перестаралися з своїми спробами встановлення гіпер-безпеки».

multikino.com
akker
кіно-коментатор

Повідомлення: 174

Повідомлення Spinoza™ » Суб липня 09, 2005 9:26 am

Рецензія від Гобліна:
http://oper.ru/news/print.php?t=1051601451
Як не дивно, але фільм мені сподобався. Може тому, що я дивився його опівночі і на великому екрані ? :roll:
Spinoza™
гість форуму

Повідомлення: 27

Повідомлення Sagittarius » Суб липня 09, 2005 2:15 pm

На рахунок безпеки - на дозі лежить екранка датована 04.06.05
Sagittarius
гість форуму

Повідомлення: 63

Повідомлення akker » Суб липня 09, 2005 2:43 pm

Sagittarius написав:На рахунок безпеки - на дозі лежить екранка датована 04.06.05

Одним словом - вся безпека - звичайна показуха... Але екранка - то фігня. Цікавить ДВД-ріп. Якщо в когось є - дуже прошу закинути то мені :)
akker
кіно-коментатор

Повідомлення sam » Нед липня 10, 2005 12:59 am

Я б також глянув... :) Цікаво, що там назнімали... :)
sam
кіно-коментатор

Повідомлення: 172

Повідомлення ArxangeluS » Вів липня 12, 2005 7:44 pm

Ставлю пиво якщо хтось дасть подивитись ДВД!! Та велике дякую . :)
ArxangeluS
кіно-коментатор

Повідомлення: 113

Повідомлення _Lana_ » Нед липня 17, 2005 9:52 am

Кінець міг бути і кращим :)
Просто набридло дивитись, що навіть істоти з настільки розвинутим інтелектом не могли перебороти наш "клімат" і вижити в нашій "екології", а ми тут живемо, і цим дихаємо :) :wink:
_Lana_
гість форуму

Повідомлення: 80

Повідомлення LMax » Нед липня 17, 2005 7:11 pm

на диво я був розчарований... Спілберг зробив багато помилок у деталях. І те що такі розвинені інопланетяни, які міліони років назад сховали свої машини тут, не розібралися з мікробами - це одна найжахливіша його помилка :(
LMax
гість форуму

Повідомлення: 29

Повідомлення sam » Пон липня 18, 2005 8:32 am

Це в принципі, не Спілбергова задумка... :) Це ж твір Герберта Уеллса... От йому і належить таке вирішення проблеми...
sam
кіно-коментатор

Повідомлення: 172

Повідомлення akker » Пон липня 18, 2005 8:45 am

Ще одна-дві таких картини і Спілберг перестане вважатися нормальним режисером.
akker
кіно-коментатор

Повідомлення LMax » Пон липня 18, 2005 9:51 am

sam написав:Це в принципі, не Спілбергова задумка... :) Це ж твір Герберта Уеллса... От йому і належить таке вирішення проблеми...

я читав Уеллса, там зовсім по іншому було, і початок і час в який все відбувалося і місце, такшо з оригіналу там лишилися тільки триногі машини. Отже цей фільм можна вважати невдалим ремейком на повість Уеллса. Дивно чому такі маси людей хлинули на цей фільм.
LMax
гість форуму

Повідомлення: 29

Повідомлення ArxangeluS » Пон липня 18, 2005 5:10 pm

Я теж розчарувався, чи може тому що дивився непогану екранку? Ні , я фанат Спілберга, але фільм для мене відверто невдалий... Можна було зробити і краще, цікавіше. :x
ArxangeluS
кіно-коментатор

Повідомлення: 113

Повідомлення foxjony » Сер серпня 03, 2005 6:41 am

Ворони перемогли інопланятян які декілька тисячоліть планували загарбати Землю. Який жах! При всій моїй повазі до п. Спілберга мушу констатувати факт - режисер втратив глузд.
Не враховуючи хороший дубляж і спецефекти, фільм - абсолютно бездарний.
В повітрі так і віє кінцем світу. Такими фільмами як "Війна світів", "Армагедон" та іншими людство ніби підготовлюють до цього. Тільки на відміну від Біблії нам вішають на вуха, як лопшу, казочки що людина може сама себе спасти, а заодно цілий світ. :)
foxjony
кіно-коментатор

Повідомлення: 333

Повідомлення _Lana_ » Вів серпня 09, 2005 11:31 am

foxjony написав:Ворони перемогли інопланятян які декілька тисячоліть планували загарбати Землю.

Взагалі-то там чітко вказано ще на початку фільму, що земна екосистема чітко збалансована і мікроскопічні клітини підтримують цей баланс від початку створення Землі. І саме вони знищили загарбників. Птахи лише вказали момент, коли захисне поле "триножників" було відключено. В післяслові фільму теж було сказано, що ми живемо на цій планеті лише тому, що між усім живим існує певний взаємозв'язок, який і підтримує це життя.

Можливо я щось не так зрозуміла?
_Lana_
гість форуму

Повідомлення: 80

Далі

Повернутись до Обговорення фільмів

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей